continut cos | contul meu | la casa
Bine ai venit,
Autentificare prin Facebook

Index produse

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ulei de arahide

Reducere 5 % din Ulei de arahide

In cosmetica se utilizeaza ca emolient si ca sursa de acid linoleic. Poate fi un ulei de baza in care se dilueaza uleiurile esentiale. Utilizat in eczeme, diateze hemoragice, intareste gingiile. Inmoaie pielea uscata, netezeste ridurile fine. Hraneste pielea cu vitaminele E si A, are efect antioxidant. Recomandat pielii uscate, deshidratate, lipsite de elasticitate.
Este folosit pentru dureri lombare, abdominale sau musculare. Este un bun calmant al inflamatiilor ce apar dupa un efort. Intrebuintat la masaj, uleiul de arahide este benefic persoanelor care sufera de artrita.


Metode de utilizare:

  • Imbogatirea produselor cosmetice: Se adauga 10 picaturi de ulei de arahide la 10g crema sau lotiune tonica; 7-10ml de ulei de arahide la 100ml sampon sau balsam de par.
  • Frectii: Se utilizeaza dupa dus, baie, sauna sau bai de soare. Aplicati pe pielea umeda.
  • Bai: In cada plina (temperatura apei 35-37 °C) se adauga un amestec de 15ml ulei de arahide si 5 picaturi de ulei esential.
  • Zgarieturi, intepaturi: Sub forma de comprese, pe o bucata de tifon impregnata cu ulei de arahide.


Este recomandat, de asemenea, sa se pastreze in frigider. In plus, se mentine si in locuri reci, uscate si intunecoase.



Volum: 50 ml
 

Comentarii recente:
Pret: 8.10 RON 7.70 RON

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat